Jak vybrat pánskou tašku na doklady

Pánské tašky na doklady se v posledních letech staly nezbytnou součástí šatníku každého moderního muže. Kromě praktické funkce mají totiž i estetický smysl. Jsou skvělým doplňkem a dokáží vytvořit promyšlený outfit.

Někdy je ale těžké vybrat jeden konkrétní kousek, který je univerzální, a přesto něčím poutavý. My jsme pro vás dali dohromady hned několik pánských tašek na doklady, které vás jistě zaujmou.

Menší pánské tašky na doklady jsou učebnicovým příkladem toho, že móda se neustále vrací. To, co se nosilo v 90. letech jako velký hit, a co bylo na začátku nového tisíciletí odsouzeno módním diktátem, je opět zpátky! A v plné parádě!

V ulicích měst, ale i v přírodě nebo na výletech tak můžete běžně potkat muže, vybavené menším módním doplňkem, zavěšeným přes rameno nebo na ruce. A proč ne? I pánové mají své peněženky, klíče i mobily. A také své potřeby. 

Podle čeho vybrat ideální pánskou tašku na doklady

Ještě předtím, než se rozhodnete zainvestovat do konkrétního modelu, zvažte tři důležité aspekty.

  • Funkčnost: Přemýšlejte o tom, pro jaké účely budete tašku používat, a zda jí potřebujete jen na doklady a mobil, nebo i další věci.
    Mějte také na paměti, že by měla být pohodlná. Ideální jsou tedy modely s nastavitelným a polstrovaným popruhem.
  • Vzhled a materiál: Design je dalším, neméně důležitým aspektem. Vyberte si takový, který sedne k vašemu osobnímu stylu, a zároveň bude univerzální. Barvy jako černá, hnědá a šedá jsou neměnnou klasikou, a také jsou snadno kombinovatelné s oblečením. I styl je důležitý.
    Zvolte takový, který bude ladit s vaším s vaším vkusem a šatníkem. Ať už preferujete moderní, minimalistické linie nebo například vintage styl. V neposlední řadě je tu materiál. Ten by měl být kvalitní a odolný. Kůže je tradiční volbou, která je elegantní a bude vypadat dobře i po delší době.
    Zvolit můžete ale i moderní materiály, které jsou lehké, a také velmi odolné.
  • Vnitřní organizace: Praktické vnitřní kapsy a přihrádky mohou usnadnit uspořádání vašich věcí. Ujistěte se, zda vybraná taška nabízí dostatek prostoru na organizaci. A zvažte i typ uzavírání. Zip je bezpečnější.
    Magnetické nebo popruhové uzávěry jsou naopak rychlejší na otevření, ale méně bezpečné.

Top pánské kožené tašky podle Univaro

Samozřejmě, výběr je v dnešní době skutečně široký a finální volba na vás. I tak bychom vám rádi představili několik modelů, které stojí za zmínku, a které vám třeba i pomohou s finálním rozhodováním. Přece jen se jedná o doplněk, který budete nosit na viditelném místě, a bude tak o vás dost vypovídat.

The Chesterfield Brand - Madrid

Malý, skladný a minimalistický Madrid, který můžete nosit jako crossbody nebo jen tak v ruce. Tato pánská taška nabízí hlavní přihrádku na mobilní telefon s uzavíráním na zip, třemi sloty na doklady či kreditní karty, odnímatelné kožené poutko s karabinkou pro nošení v ruce a je šita z přírodní kůže, jak už to bývá u značky The Chesterfield Brand zvykem. Tedy konkrétně voskované pull-up kůže, jemné na omak a vyznačující se dvoubarevným efektem, pro jejíž oživení doporučujeme použít měkký hadřík a vosk určený pro koženou galanterii.

The Chesterfield Brand - Arenas

Arenas je klasická taška na peněženku, doklady a další nezbytnosti. Disponuje většími rozměry, než Madrid, a díky tomu v ní můžete nosit i věci jako menší blok nebo vizitkář. I tato pánská klasika pochází z dílny Chesterfield Brand, a je vyrobena z kůže. V tomto případě se jedná ale o buvolí kůži se speciální Antique Buff Crumbled úpravou, která dodává stylový vintage vzhled, a díky ručnímu barvení i jedinečnou dvoutónovou barvu. A jakou má výbavu? Vnitřní otevřenou kapsu a zipovou přihrádku, další zipovou přihrádku na zadní straně tašky a plynule délkově nastavitelný ramenní popruh.

 

Bugatti - Comet

Tento model je ideální pro milovníky moderních, až futuristých designů. Comet, značky Bugatti je šitá z karbonové kůže a na první pohled zaujme výrazným páskem 3D efektem. Uvnitř zipové přihrádky naleznete dvě otevřené kapsy a designovou podšívku modré barvy. Navíc má Comet zipy opatřené dlouhými koženými poutky pro pohodlnou manipulaci a odnímatelný, délkově nastavitelný ramenní popruh s karabinkami.

The Chesterfield Brand - Timor

A teď něco, pro skutečné fajnšmekry. Pokud hledáte doplněk, který nikdo jiný nemá, nebo na který si netroufne, prohlédněte si dobře v naší nabídce tašku Timor. Ta je tvarem své přední přihrádky na zip velmi specifická a originální. Nechalo by se o ní říci, že je v šitá v lehce retro stylu, ale stále s ohledem na dnešní potřeby. Hlavní přihrádka je také na zip, a další přihrádku na zip naleznete i na zadní straně tašky. Jezdci zipů jsou opatřeny koženými poutky s logem The Chesterfield Brand a součástí balení je i černá textilní taška s logem značky The Chesterfield Brand pro uschování kabelky a ochranu před prachem.

Aunts & Uncles - Japan Tsu

Velmi sportovní a velmi svá. Tak by se nechala popsat taška na doklady Japan Tsu. Jak už její jméno napovídá, vyniká futuristickým stylem, který je ale zároveň i praktický, a také typický právě pro zemi vycházejícího slunce. Disponuje hlavní přihrádkou s rolovacím zavíráním a zapínáním na dva druky, vyztuženým koženým dnem, odnímatelným, délkově variabilním ramenním popruhem a je šitá z kombinace kůže, polyesteru a bavlny. Ano, německá značka Aunts & Uncles jednoduše ví, jak na to. 

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?