The Chesterfield Brand: vystavte v létě kůži na odiv

Letošní sezóně převládají syté barvy a syntetické materiály. Ale kůže je kůže. A její funkčnosti, pevnosti a struktuře se nic nevyrovná. Navíc, díky moderním technologiím, je možné ji zpracovat inovativním způsobem, a dodat tak tomuto tradičnímu materiálu nádech zítřka.To moc dobře ví i značka The Chesterfield Brand, která se zaměřuje na klasické módní doplňky, v moderním, minimalistickém pojetí.

The Chesterfield Brand
Kosmopolitní, nadčasová a šik. Tato tři slova charakterizují nizozemskou značku The Chesterfield Brand, které působí na trhu působí od roku 2013 a patří mezi nejrychleji rostoucí výrobce kožených doplňků.

Produkty značky vynikají především vysokou kvalitou, originálními detaily a cenovou dostupností. „Do výrobků investujeme, obvykle vycházíme z nejlepších industriálních, klasických a vintage stylů a dotváříme je vlastním charakterem." říkají zástupci společnosti.

The Chesterfield Brand vyrábí módní doplňky pro společnost 21. století, která očekává tradiční zpracovávání materiálů, originalitu, ale také chce dát najevo své úspěchy a hodnoty. Není proto divu, že i v samotném sloganu značky stojí: "Honour your success." tedy „Odměňte se za svůj úspěch.” A jaké jsou hodnoty The Chesterfield Brand? Nadčasovost, kvalita i závazek vůči našemu světu.

Nadčasovost
Kožené doplňky The Chesterfield Brand se pomalu ale jistě stávají ikonickými. Vyrábějí se ve všech možných tvarech, velikostech a barvách tak, aby vyhověly individuálním preferencím a potřebám každého zákazníka.

Bez ohledu na to, zda hledáte prostornou cestovní tašku, elegantní kabelku do práce nebo výjimečný kousek na speciální událost, možností je spousta.

Zároveň ale značka vždy staví do popředí nadčasovost a počítá s tím, že její výrobky nejsou pouze sezónní záležitostí, ale láskou na celý život. A to se následně odráží ve střihu i kvalitě.

Kvalita
Při vytváření módních kožených doplňků je používána nejkvalitnější hovězí kůže, která je pečlivě vybírána i zpracovávána. Každý detail je důkladně promyšlen, aby se zajistila dlouhá životnost a nezaměnitelný vzhled.

V kombinaci s ručním zpracováním a kvalitními materiály se tyto doplňky stávají skutečnými uměleckými kousky, které vyzařují luxus a eleganci, ale také zůstávají trvanlivé a kvalitní po mnoho let. Jejich nákup je tedy skutečnou investicí.

Podpora a závazek vůči Indii
Značka však není pouze výrobcem módních doplňků. Je i zakladatelem a mecenášem Chesterfield Brand Foundation. Organizace, která pomáhá zlepšovat kvalitu života v Indii.

Finančními prostředky nadace podporují projekty zaměřené na zlepšení pracovních, životních a vzdělávacích podmínek v zemi. A proč zrovna Indie? Protože The Chesterfield Brand produkuje své výrobky právě v této barvité a tradiční zemi.

Jak nosit kožené doplňky v létě
Víme, že spojení teplého počasí a kůže zní dosti „těžce”, a přesto věřte, že právě tato kombinace je ideální. Tento materiál má totiž skvělé prodyšné vlastnosti, a je tak ideálním parťákem na každodenní pochůzky i výpravy do neznáma.

Kůže je navíc flexibilní a trvanlivá, takže se můžete spolehnout, že s vámi vydrží roky. Určitě je ale dobré při výběru myslet i na osobní preference a příležitosti, kam ji budete nosit.

Do práce
Vybíráte kabelku nebo aktovku k formálnějšímu outfitu? Potom se určitě zaměřte na funkčnost a uhlazenější design. Nezapomeňte také, že v ní možná budete nosit i těžší věci, jako notebook nebo nákup, a proto by tento doplněk měl disponovat kvalitním, polstrovaným držením i vnitřními přihrádkami. Poté se už však představivosti meze nekladou.

Jste muž a nosíte business casual? Potom ho doplňte o peněženku z hovězí kůže nebo o luxusní pouzdro na doklady a outfit, vybroušený do detailu, je na světě.

Jste-li žena a vaše elegantní šaty máte v plánu osvěžit o originální kousek, který jen tak někdo nemá, zaměřte se na nabídku dámských peněženek. A pokud preferujete menší, méně výrazné doplňky, začněte například jen s koženou klíčenkou.

Na cesty

Čeká vás dovolená a chcete na ní vyrazit s novým módním doplňkem? Tak to pro vás máme kožené cestovní tašky, které jistě splní vaše požadavky na praktičnost i design. A nemyslete si, že kožená cestovní zavazadla jsou výhradně pánskou záležitostí. Naopak.

Žijeme v době, kdy unisex výrobky mají v módě stejné postavení, jako ty genderově zaměřené. A elegantní cestovní taška do unisexu rozhodně patří. Mohou s ní tak například na letiště dorazit pánové v polo triku, stejně jako dámy ve lněných kalhotách a volné blůze.

Pro každodenní nošení
Léto je obdobím venkovních aktivit a akcí. Ve vašem šatníku by tak neměl chybět kousek, který je elegantní, pohodlný a ideálně i originální. A s tím vám pomůže kožený batoh, ledvinka nebo kabelka. Jsou to univerzální kousky, které se hodí téměř kamkoliv, ať už vás čeká výlet s rodinou, procházka lesem, či pochůzky po městě.

Můžete do nich uložit veškeré nezbytnosti a navíc plní i estetickou funkci. Ano, především batohy a ledvinky jsou v posledních letech velkým hitem, a zdá se, že na své oblíbenosti neztrácejí. Ba naopak.

Své módní postavení si budou ještě pěkných pár let držet. A s čím je kombinovat? Záleží především na vás a příležitosti, ale věřte, že kůže jde krásně dohromady například s denimovými šaty, které jsou letos také velmi oblíbené, bavlnou, a dokonce i lnem.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?