Nákupní tašky na kolečkách: které jsou ty nejlepší?

Hledáte spolehlivého parťáka na nákupy do supermarketu, nosiče těžkých věcí nebo prostě multifunkční tašku, která zvládne cokoliv? Potom si přečtěte náš článek o nákupních taškách na kolečkách, a třeba si jedna z nich najde cestu i k vám. Vždyť jsou tak praktické, nepostradatelné, a dokonce je můžete snadno proměnit i na palubní zavazadlo. Nevěříte? Tak pokračujte ve čtení.

Nákupní tašky na kolečkách jsou oblíbeným pomocníkem pro pohodlné nakupování. Ano, především pro ženy, ale samozřejmě i pro muže, mohou být skutečným odlehčením. Všichni to přece známe, a to hlavně při velkém nákupu, kdy domů neneseme jen běžné potraviny, ale například i těžší věci, jako prášek na praní nebo lahve s vodou. Tím ale jejich funkčnost rozhodně nekončí. V dnešní době se značky zaměřují na jejich širší využití, a dodávají tak těmto klasickým kouskům zcela nový smysl. My jsme pro vás dali dohromady hned několik aspektů využití, ale i dalších výhod. A samozřejmě rovnou i 3 tipy na ty nejlepší modely.

Multifunkční využití

Nákupní tašky na kolečkách jsou tedy mnohem více než jen praktickým pomocníkem na nákupy. Jsou víceúčelovým doplňkem, který vám v mnoha případech doslova ulehčí život.

  • Nákupy: Samozřejmě, hlavním účelem těchto tašek je nošení nákupů. Díky svým kolečkům a ergonomickému designu usnadní přepravu potravin a dalšího zboží bez těžkého nošení, a především bez nerovnoměrného namáhání zad a páteře.
  • Cestování: Dnešní moderní nákupní tašky se nechají dobře využít i během vašich cest, jako palubní zavazadla. Například modely Punta wheel 10183 nebo 10422 jsou vybaveny teleskopickou rukojetí, kterou lze jedním stiskem zcela lehce zasunout nebo vysunout, a zároveň disponují objemem 36 litrů, který nabízí dostatek prostoru na všechny vaše věci.
  • Sportovní aktivity: Sportovci a fitness nadšenci ocení, že tašky na kolečkách jsou skvělým způsobem, jak přepravit veškeré vybavení do fitness centra, bazénu nebo například sauny. Ano, župany, ručníky, plavky, i další vybavení. To vše se snadno vejde do tašek na kolečkách.
  • Pikniky a venkovní činnost: Plánujete piknik nebo výlet do přírody? Taška na kolečkách je skvělým způsobem, jak dostat jídlo, nápoje a piknikové potřeby tam, kam je potřeba. Navíc jí můžete, díky inline kolečkům, velmi snadno převážet i po trávě, a dalších přírodních terénech.

Multifunkční nošení

Investice do kvalitní nákupní tašky na kolečkách je rozhodně dobrou volbou pro vaše pohodlí. Nabízí totiž dostatek prostoru a multifunkční využití, a zároveň hned nekolik způsobů, jak s ní manipulovat.

  • Využití koleček: Jednou z hlavních výhod těchto tašek jsou samozřejmě kolečka. Toto využití je nejjednodušší, nejméně namáhavé a obzvláště užitečné při přepravě těžších položek.
  • Nošení přes rameno: Nákupní tašky mohou mít i vestavěná popruhy, které umožňují nošení přes rameno. To je efektivní v případech, kdy potřebujete překonat schody nebo jiné překážky, které brání plynulému táhnutí na kolečkách. Nošení přes rameno vám také umožní jednoduše přenášet tašku z auta do domu nebo bytu.
  • Připevnění na kolo: Některé modely v dnešní době nabízí i možnost upevnění na kolo. V naší nabídce mají tuto funkci například tašky Punta Velo, které skrývají důmyslný mechanismus, sloužící k uchycení nákupní tašky na nosič jízdního kola.

Top 3 tašky na kolečkách

Samozřejmě, dnešní trh nabízí nepřeberné množství funkcí, velikostí i barev. Za nás ale přece jen značka PUNTA wheel tak trošku vyčnívá. A to především ověřenou kvalitou i rozmanitými funkcemi. Všechny modely mají zároveň i popruhy k nošení přes rameno. Lze s nimi tak bez problému například využívat městskou hromadnou dopravu. A které jsou ty top 3?

Punta Cool - ideální na pikniky

Jste fanouškem venkovních aktivit, BBQ, pikniků nebo třeba výletů v přírodě? Potom je pro vás jako dělaná taška Punta Cool. Ta má totiž kromě základního vybavení, jako je hlavní prostorná přihrádka, boční fixační popruhy a spodní strana z tvrzeného plastu, i termo přihrádku. Ta je určena na chlazené a mražené potraviny a zajišťuje, že po potřebnou dobu bude vaše jídlo bezpečně uchováno. Celá taška je vyrobena z kvalitního polyesteru, v rozměrech 50 x 36 x 20 cm a vybírat ji můžete ve třech barvách.

 

Punta Wheel 10303 - XL nákupy

Pokud si rádi děláte zásoby a nedělní velký nákup je pro vás již rutinou, jistě oceníte velikost a vysoce kvalitní kolečka modelu Punta Wheel 10303. Ten se od ostatních liší především XL hlavní přihrádkou s objemem 40 litrů, uzavíratelnou na zip a opatřenou širokým hrdlem s pevnou výztuhou. Zároveň má velká a tichá kolečka s průměrem 13 cm, přihrádku se zipem na přední straně tašky a uvnitř, v hlavní přihrádce, je samostatná zipová kapsa pro uložení peněženky, telefonu, klíčů, a dalších věcí.

 

Punta Wheel 10422 - perfektní na cestování

Jste-li neustále na cestách nebo milujete prodloužené víkendy, taška na kolečkách splní svou funkci i zde, a to jako palubní zavazadlo. Ano, možná to zní zvláštně, ale značka Punta Wheel skutečně myslí na všechny potřeby svých zákazníků, ať už jsou venku na čerstvém vzduchu, v supermarketu nebo kilometry vzdálení od svých domovů. Navíc má velmi elegantní design a oblíbily si ho i ženy mladší generace. Série Punta Wheel 10422 disponuje hlavní prostornou přihrádkou s objemem 36 litrů, síťovou kapsou se zipovým zapínáním na přední straně, inline kolečky o průměru 7 cm, má omyvatelný vnitřek, a také vytažitelnou rukojeť o výšce až 93 cm. Její rozměry jsou 50 x 36 x 20 cm a koupit ji můžete v pěti barvách - růžové, béžové, bílé, šedé a černé.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?