Pouzdro na mobil a peněženka 2v1

Pouzdro na mobil a peněženka 2v1 - hit letošní sezóny

Možná si často povzdechnete, že svět už není tak jednoduchý jak dřív. Všechno je složitější, hromady věcí, bez nichž si často nedovedete svůj život ani představit, vám pomalu přerůstají přes hlavu, a aby toho nebylo málo, ještě je rády taháte všude s sebou. Jistě to znáte samy: zvoní vám telefon v kabelce, rychle ji otevřete, pokud tedy zrovna nemáte ruce plné tašek z butiků, a začnete zuřivě lovit vyzvánějící mobil v jejích útrobách. Jenže ouha. V té záplavě věcí, které se vám jen tak tak podařilo do kabelky nacpat, jej nemůžete najít. Začínáte se trochu červenat a potit, ale neustáváte v lovení té zpropadené hrající bestie, kterou jde jen málokdy utišit. Ha, už ho mám! Bohužel však ve své ruce nesvíráte mobil, nýbrž peněženku, která vás na poslední chvíli zradila podobným tvarem.

Picard Bingo - obrázek

Pouzdro na mobil 2V1 Picard Bingo, více informací zde

Jako byste lovily raky pod kamenem v bystřině, tak si teď připadáte, když se vidíte ve výloze obchodu s paží až po loket zabořenou v kabelce. Au! Zase jsem nechala otevřenou tu manikúru a teď to mám. Prst mi sice nescvakl rak svými klepety, zato jsem se nehezky poranila o ostrý hrot nůžek. No to se mi snad jenom zdá! Z krvácejícího prstu ústy sajete prýštící pramének krve a druhou, doposud zdravou rukou horlivě vyndáváte jednotlivé věci z kabelky. Když se vám nakonec podaří mobil vylovit, už dávno mlčí a na jeho displeji svítí neznámé číslo.

Picard 9642 - obrázek

Pouzdro na mobil a peněženka 2v1 Picard 9642. Více info zde.

Aby se vám podobné hororové scény vyhýbaly, máme tu pro vás sympatické řešení. Je to Bingo! Tedy tak se to řešení opravdu jmenuje. Je to kožené pouzdro na mobil s integrovanou peněženkou 2v1 německé značky PICARD. Na přední straně tohoto pouzdra umístíte váš smartphone, zadní strana je zase koncipována jako peněženka, do níž jednoduše uložíte vaše bankovky, mince i kreditní karty. Chcete-li ušetřit místo ve vaší kabelce a mít dvě věci, které používáte nejčastěji, tedy mobilní telefon a peněženku, hezky pohromadě, je pro vás naše Bingo skvělou volbou.

Picard MIRANDA - obrázek

Pouzdro na mobil a peněženka Picard MIRANDA 9736, více info zde.

Chystáte-li se na procházku do města, do kavárny s kamarádkami či kamkoli, kde se obejdete bez kabelky či jiného zavazadla, přehodíte si Bingo elegantně přes rameno a budete mít vše nezbytné kdykoliv po ruce. Ramenní popruh lze samozřejmě snadno odejmout a Bingo můžete schovat i do kabelky. Ale, holky, mezi námi, víc vám to sekne, když budete naše, pardon, vaše Bingo nosit všem pěkně na očích. Co říkáte? Že teď nemůžete odpovědět, protože vám někdo volá? Šmarjá, kde mám zase ten telefon! 

Líbí se vám kabelky - obrázek

Líbí se vám? Kabelky na mobil Burkely jsou jedinečné!

Kožené pouzdro na mobil s integrovanou peněženkou 2v1 značky PICARD vám usnadní život. Proto neváhejte a navštivte náš e-shop, kde si můžete vybrat z naší nabídky v odkazu Kabelky na mobil.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?