Nákupní tašky Andersen Shopper Easy-Trolley

Originální nákupní tašky Andersen Shopper Easy-Trolley jsou všestranně využitelné pro každodenní použití, nakupování, cyklovýlet, zábavu i romantickou večeři v přírodě.

Oplývají velkým vnitřním prostorem, který je dále organizován pomocí praktických přihrádek, jež můžete využít pro uložení vašeho mobilního telefonu, peněženky, časopisu či láhve s pitím.

Tašky jsou vybaveny nastavitelnou rukojetí a dvěma kolečky, která dají odpočinout vašim zádům v případě většího nákupu. Kolečka lze snadno a rychle odejmout a rázem se z vaší tašky stane ideální příruční zavazadlo.

Chystáte-li se na cyklovýlet, můžete tašku jednoduše připojit k vašemu jízdnímu kolu. Rozhodnete-li se cestovat autobusem či vlakem, tašku složíte tak, aby nezabírala příliš mnoho prostoru. Převážíte-li zmražené potraviny, oceníte integrované termokapsy (Royal Shopper), pomocí nichž zůstane vaše zmrzlina skutečně zmrzlinou.

Potřebujete-li mít volné ruce nebo spěcháte, můžete svou tašku nést i na zádech podobně jako batoh (Royal Shopper). Všechny typy tašek Andersen Shopper Easy-Trolley splní vaše vysoké nároky i speciální požadavky: jsou vybaveny reflektory pro větší bezpečnost pro cesty v noci, jsou vhodné do města i do přírody, jsou voděodolné, jsou trendy a populární po celém světě.

A který typ nákupní tašky je pro vás nejvhodnější? Při rozhodování zvažte nejprve všechny následující faktory: velikost (objem) tašky, design (barva, styl, způsob provedení), vlastnosti (co všechno vám může taška nabídnout, aby splnila veškerá vaše očekávání), cenu.

Pomoci vám můžou 3 jednoduché otázky:

Co?
Co a v jakém množství budete v nákupní tašce přepravovat? Budete ji využívat na každodenní menší nákupy, nebo spíše na velké týdenní nákupy včetně zmrazených potravin? Vyrazíte na krátký výlet s několika nezbytnými věcmi, nebo spíše na delší cestu, na kterou si přibalíte větší množství věcí?

Jak?
Jak obvykle nakupujete? Budete chodit pěšky do obchodu v nejbližším okolí? Nebo pojedete autem či veřejnou dopravou? V takovém případě se vám bude hodit taška, kterou lze snadno a rychle složit do kufru vašeho auta, případně lépe uložit ve vlaku či v autobusu. Nebo jezdíte na kole a potřebujete k tašce přívěs na kola?

Kde?
Zvažte, kde a kdy budete nejčastěji svou nákupní tašku používat. Žijete ve městě, nebo na venkově? Budete se pohybovat převážně na chodníku či na silnici, nebo také na nezpevněných cestách či v náročnějším terénu? Budete překonávat překážky v podobě delších schodišť či historické městské dlažby?

Pokud byste přesto potřebovali pomoci s výběrem správné nákupní tašky, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám poradíme.

 

 

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?