Aunts & Uncles: vyjádřete svou jedinečnost originálními doplňky

Jedinečnost nemusí být výstřední a kožené výrobky nemusí působit usedle. Je jen na vás, jak to cítíte, a jak chcete svou podstatu vyjádřit. I značka Aunts & Uncles o tom ví své.

Jméno propůjčila autentickým produktům, které vynikají tradičními materiály a zároveň vyvolávají v každém z nás pocity nadšení a optimismu. A jak se to stane, že značka dokáže vyvolat tolik pozitivních emocí?

Crossbody, psaníčka, batohy i velmi populární kabelky na mobil. To je jen základní výčet nabídky značky Aunts & Uncles, která si získala oblibu spojením kvalitních materiálů a originálního designu. Tímto pojetím módy dává najevo nejen své hodnoty, ale i sny a vize. A pravdou je, že právě díky němu zcela vyčnívá z „davů” ostatních módních značek.

Aunts & Uncles

Značka Aunts & Uncles byla založena v roce 2004 v Německu a už od svých počátků klade důraz na originální módní doplňky, které vznikají s ohledem na nadčasovost. Proslavila se svým autentickým stylem v kombinaci s funkčností a praktičností.

Každý výrobek je navržený s velkým důrazem na detail tak, aby své nositele těšil během každodenních povinností i zvláštních příležitostí. Všechny kolekce jsou šity ručně a s respektem k lidem i životnímu prostředí.

„Inspirujeme se každodenním životem, přírodou a krásou jedinečnosti. Milujeme interakci mezi harmonií a disharmonií. Právě kontrasty a rozpory totiž dělají život zajímavým.” říkají zástupci společnosti.

Hodnoty a přednosti značky

Značka Aunts & Uncles si zakládá na odpovědnosti k životnímu prostředí a udržitelné výrobě. Proto jsou kožené materiály činěny přírodními látkami a jsou tedy snadno biologicky odbouratelné. Všechny materiály jsou pravidelně testovány v celosvětově uznávaných laboratořích.

Značka Aunts & Uncles je zároveň členem organizace Leather Working Group, která byla založena v roce 2005 a přispívá k odpovědné kožedělné výrobě. Leather Working Group si klade za cíl zajistit transparentní výrobu a zpracování kožených materiálů dle vysokých standardů. Více než 95 % kůže použité na výrobky Aunts & Uncles pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group.

Stejně jako naše planeta je pro Aunts & Uncles důležitá i spolupráce s partnery. S těmi italskými a indickými spolupracuje již dlouhá léta a za tu dobu navázala vztahy, které se vyznačují vzájemným respektem a osobním kontaktem. Je zkrátka důležité být tu pro své zákazníky, ale i ty ostatní.

Udělejte z odlišnosti přednost

Může se zdát, že sociální sítě, módní trendy i společnost aktuálně žádají jen jediné - sjednocennost a perfekcionismus. Ale to není tak úplně pravda. Vždy tu totiž bude něco, co je důležitější než momentální módní výstřelky, a to osobitý styl. Ano, rozhodně ho nestavte do pozadí a nesnažte se ho potlačit.

Styl je něco, co vyjadřuje vaši unikánost, podstatu i hodnoty. V módním světě je jedinečný a odlišný vkus velmi ceněný. Pokud jste tedy rozdílní, nebojte se to ukázat a udělat z vaší odlišnosti přednost.

Unisex batohy

Batohy jsou funkčním a stylovým doplňkem pro každého. Ať už hledáte ruksak na výlety, do posilovny nebo na výšlap do hor, existuje skutečně široká škála modelů, z nichž si můžete vybírat. Značka Aunts & Uncles má ve svém portfoliu hned několik typů městských i outdoorových batohů kombinujících přírodní kůži s funkčními materiály.

A co se stylu týče, jsou synonymem originality. Konkrétně batohy na notebook Japan Yokohama a Japan Osaka jsou skutečnými designovými průkopníky, a to díky příčným koženým páskům na přední straně i celkovému tvaru. Vynechat ale rozhodně nemůžeme ani model Japan Wakayama, a to ten v černé barvě, který můžete jednoduše kombinovat s čímkoliv a nosit kamkoliv. Celá kolekce Japan je zároveň sportovně laděná, a díky tomu si ji jistě zamilují všichni příznivci aktivního životního stylu.

Dámské kabelky

Kabelky jsou neodmyslitelnou součástí šatníku každé ženy. Slouží nejen jako nepostradatelný „nosič”, ale i jako módní doplněk, kterým se můžete projevit. A jak na to? To už záleží jen na vás a na vašich preferencích, ale věřte, že Aunts & Uncles má širokou nabídku kabelek, z nichž si určitě vyberete!

Například pro romantičky vytváří kolekci naprosto snových psaníček s něžnými prvky. Naopak pro městské ženy má praktické tašky přes rameno, jakou je i Jamie's Orchard Jumbay.

Za nás je ale jednoznačně číslo 1 kožený kabelkový batoh s designovým zapínáním Mince Pie, který můžete nosit dle vašich potřeb a momentální nálady na zádech jako batoh či jako crossbody kabelku přes rameno. Osvěžte svůj šatník něčím výjimečným!

Malé módní doplňky

Když jde o módu, i malé doplňky mohou mít velký vliv. A i jednoduchý outfit může být díky nim zvýrazněn. Stačí při placení vytáhnout peněženku nebo vynést na odiv kožený pásek a vaše vizuální stránka již začíná komunikovat s okolním světem. I na to Aunts & Uncles myslí, a vytváří tak kolekce plné zemitých barev, elegantních linií a autentických prvků.

Ať už jste tedy muž nebo žena, zde si vyberete. Pro pány značka šije například peněženky Norwegians Kjetil, které vynikají kvalitou, funkčností i bezpečnostním RFID systémem.

Dámy si mohou vybrat z široké nabídky peněženek například Grandma´s Luxury Club Hazel - větší peněženku, do které pohodlně a přehledně uložíte doklady, karty, bankovky i fotografie vašich blízkých.

Pokud se tedy rádi odlišujete, oceňujete kvalitu a máte odvahu zůstat sví, můžete. Značka Aunts & Uncles vás v tom moc ráda podpoří. Cítí to totiž úplně stejně.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?