Castelijn & Beerens, značka, která si získá vaše srdce

Uprostřed kožedělného průmyslu

Firma Castelijn & Beerens byla založena ve Waalwijku na jihu Nizozemska, přímo v srdci nizozemského kožedělného průmyslu. Kůže se zde zpracovávala po staletí - hluboké dubové lesy, čistý vzduch a potoky s rychle tekoucí vodou nepřilákaly jenom koželuhy, ale také výrobce obuvi a koženého zboží. To bylo ideální místo také pro vznikající firmu Castelijn & Beerens, která se zaměřila na výrobu luxusních kožených výrobků.

Tradice a kvalita

Společnost Castelijn & Beerens stojí na dvou pevných pilířích, na nichž si zakládají všechny dobré podniky, a těmi jsou tradice a kvalita. Více než sedmdesátiletá tradice má svůj počátek v roce 1945, kdy dva nadšení řemeslníci zahájili spolupráci a od začátku chtěli vybudovat značku, která by trvala dlouho a byla by charakterizována vysokou kvalitou. 

Švec Walter Castelijn a krejčí Marinus Beerens začali vyrábět kožené opasky, kabelky, školní brašny a diplomatické složky. Zbývající kůže, která již nemohla být zpracována, byla potom použita na výrobu peněženek a řemínků k náramkovým hodinkám. S prvními úspěchy se začalo o firmě Castelijn & Beerens mluvit mezi lidmi a zakázky se hrnuly jak na běžícím páse.

Patentovaná kvalita

V průběhu let bylo vyvinuto mnoho produktů a každý z nich dobyl srdce všech, kteří vyžadovali tu nejvyšší kvalitu. V roce 1964 byla například vyrobena peněženka se jménem „Porto Quick“, jež pod kůží obsahovala patentovaný magnetický pásek, který držel přihrádku na mince pevně uzavřenou. Od té doby se společnost Castelijn & Beerens soustředila na výrobu drobného koženého zboží.

Tři generace a láska ke kůži

Castelijn & Beerens vždy patřila rodině. Možná proto si společnost tolik zakládala na výrobě těch nejkvalitnějších produktů. Dnes je podnik spravován již třetí generací a vzniklo tak cenné rodinné dědictví. Každá generace touží předat své dědictví té následující a všechny vždy vycházely ze tří důležitých předpokladů: prvním z nich je zkušenost podpořená dlouhou tradicí, druhým je výběr té nejkvalitnější kůže a třetím je její odborné řemeslné zpracování.

Každá kůže je pečlivě ručně vybírána, poté ve speciálních koželužnách získá zvláštní lesk a barvu, které jsou pro výrobky značky Castelijn & Beerens charakteristické. Firma si dává záležet na tom, aby její kožené výrobky vypadaly dobře, aby kůže neztrácela lesk a pružnost a aby se s nimi zákazníci cítili příjemně.

Proto dbá na každý detail, který pomáhá vytvořit jedinečné a kompaktní zboží.  

Ocenění

Rodinný podnik Castelijn & Beerens je lídrem na trhu v Nizozemsku v oblasti drobného koženého zboží již dlouhá léta. V roce 2009 obdržela firma ocenění De Gouden Koe udělované společnostem, které přispěly k výrobě obuvi a koženého zboží a umožnily kožedělnému průmyslu dále se rozvíjet. Carl van der Putten, předseda společnosti Sell De Langstraat, která toto prestižní ocenění uděluje, byl s vítězem spokojený: „Castelijn & Beerens se připravuje na slibnou budoucnost, ve které usiluje o exkluzivitu, neustálé zlepšování kvality a mezinárodní uznání. Toto odvětví může být právem hrdé na tohoto vítěze De Gouden Koe 2009.“

Dnes je firma CB zárukou kvality a nadčasového designu, vyrábí kožené byznys tašky a aktovky, dámské byznys kabelky, kožené batohy na notebook, stylové kožené cestovní tašky, dámské a pánské peněženky a další kožené zboží, které naleznete v nabídce našeho e-shopu zde.

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?