Chystáme se na dovolenou

Léto je v plném proudu, teploty šplhají k magické třicítce a všichni už přemýšlejí, kam vyrazit na dovolenou. Cestovní kanceláře se předhánějí v nabídce lákavých destinací, které jste ještě nestihli navštívit. Vystoupáte-li po vzoru praotce Čecha na Říp, zjistíte, že široko daleko se rozkládají pole, louky, lesy nebo pohoří. Nedá se nic dělat, musíte vyrazit k moři.

Chcete-li chytat bronz a pochlubit se svým přátelům obrázky z letošní dovolené, musí pozadí vašich prázdninových fotografií tvořit modravá mořská hladina.Cestě k moři předchází horečné přípravy a balení, nechcete přece na nic zapomenout. Plavky, opalovací krémy, slunečník, potápěcí brýle i šnorchl na potápění máte, teď už jen musíte vymyslet, jak to všechno poberete. Na igelitovou tašku ovšem zapomeňte, ta není letos trendy. Solí v očích všem závistivcům určitě bude stylová plážová taška Fabrizio s motivem palem, která zaujme moderním designem i netušenou kapacitou.
Kromě tradičních plážových propriet pojme i knížku či malý nákup, klíče od pokoje nebo mobil uschováte ve vnitřní zipové kapsičce.

Hodláte-li strávit celý den na rozpáleném písku u vody nebo vyrážíte s rodinou na piknik v přírodě, oceníte praktickou tašku Fabrizio s integrovanou chladicí přihrádkou, v níž uchováte vaše nápoje stále svěží a potraviny čerstvé a zároveň oddělené od ostatních věcí. Hlavní přihrádka i chladicí prostor jsou opatřeny zipem.

Dáváte-li raději přednost přírodním materiálům, máme tu pro vás elegantní plážový košík Fabrizio Whatever, vyrobený z mořské trávy, s nímž uděláte parádu na koupališti i na přímořské pláži, neztratíte se s ním však ani na nákupech či na cestě do zaměstnání.

Postrádáte-li univerzální zavazadlo na delší výlety, na palubu letadla při cestě na dovolenou, do práce či do školy, nepřehlédnete moderní palubní batohy Bestway, který splňuje vysoké nároky na praktické i pohodlné cestování. Je vybaven dostatečným množstvím úložných přihrádek, oddělenou zipovou přihrádkou s organizérem a polstrovanými přihrádkami pro laptop a smartphone či popruhem pro připevnění batohu k madlu vašeho kufru. Polstrované ramenní popruhy a polstrovaná zádová část batohu vám uleví vašemu tělu a zajistí vám pohodlí a komfort při cestování. 

Nedělejte si z dovolené peklo. Užijte si ji naplno a s radostí s našimi praktickými a stylovými zavazadly!

 

Copywriting Vilém Ďouba

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?