Dámské byznys kabelky

Říká se, že jedenadvacáté století je stoletím žen. Ženy postupně přebírají vládu nad společností, výrazněji se prosazují ve veřejných funkcích, ve vědě, ve sportu nebo v kultuře. Proč by tedy neměly opanovat také oblast podnikání a obchodu! Ženy prostě svými schopnostmi, vědomostmi, svým šarmem a někdy i přirozenou dravostí vytlačují muže z jejich zabetonovaných pozic. A v byznysu se tento trend projevuje snad nejvýrazněji.

Jak můžou ženy v oblasti podnikání zůstat vždy elegantní a přitom pohodlně organizovat svůj pracovní den? Je to přece tak jednoduché! Spojení přirozené elegance a praktičnosti naleznou v podobě moderní dámské tašky ve stylu business, které mají široké využití – jsou určené ke každodennímu nošení či pro volný čas, stanou se dokonalým partnerem na pracovní schůzce v restauraci i v kanceláři či při cestě za studiem.

Dámské business tašky tvoří ideální módní doplněk ke kostýmku i k ležérnímu oblečení, sluší všem ženám bez rozdílu věku. Jejich cool design, jedinečný materiál, praktický formát a bohatá výbava poskytují ženám perfektní přehled o všech věcech, které s sebou nosí.
Pro všechny cílevědomé manažerky či studentky nabízejí skvělou alternativu k běžně nošeným batohům či obyčejným taškám, jsou vybaveny snadno nastavitelným ramenním popruhem, dají se proto nosit pohodlně přes rameno či jen tak v ruce.

Jsou úžasně prostorné a přehledně rozdělené na mnoho přihrádek a organizérů včetně polstrované přihrádky na notebook, tablet či iPad nebo přihrádky uzavíratelné zipem dimenzované na formát A4, takže pojmou různé dokumenty, katalogy nebo vysokoškolská skripta.

Do dalších přihrádek lze uložit všechny ostatní drobnosti, bez nichž se samozřejmě žádná žena neobejde: standardem bývá samostatná kapsa pro peněženku a telefon, přihrádka na kreditní karty nebo doklady, popřípadě držák na psací potřeby. Nedocenitelnou výhodou těchto trendy tašek je, že se do nich vejdou všechny věci, bez nichž se náročný pracovní den neobejde, a není tedy nutné s sebou nosit ještě kabelku či jiné drobné zavazadlo. Všechno máte hezky po ruce a na jediném místě. 

Proč si dělat věci složitější, když jdou tak hravě vyřešit? Nač plýtvat energií, které je potřeba při řešení náročných pracovních nebo studijních úkolů? Nezbývá než vybrat správnou business tašku podle možností jejího nošení, velikosti, barvy, materiálu a jeho zpracování, designu či vnitřního členění.

V naší bohaté nabídce si jistě vyberete.

 

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?