Dámské peněženky, kterým neodoláte

Ne náhodou je peněženka rodu ženského. A k ženě, kromě krásných šatů, stylové kabelky či padnoucích střevíčků, samozřejmě patří také neobyčejná peněženka. Ať už oplýváte značným jměním, nebo máte hluboko do kapsy, za každou cenu musíte mít takovou peněženku, aby si o vás ostatní nepomysleli, že nemáte ani vindru.

Zmuchlané bankovky v zadní kapse kalhot nebudí zrovna dobrý dojem, zrovna tak rozházené mezi ostatními věcmi v kabelce. Schovávat peníze do ponožky je zase sezónní záležitost a samozřejmě nechcete, aby se o vás říkalo, že vaše peníze smrdí. Hotovost by měla být dobře uložená a oddělená od ostatních věcí a vždy po ruce. Poradíme vám, jak vybrat tu správnou peněženku právě pro vás!

Dáváte-li přednost bezhotovostnímu placení, zaujme vás praktické kožené pouzdro na kreditní karty značky Bugatti, v němž kromě bankovek bezpečně uschováte vaše kreditní karty v šesti přihrádkách.

Na první dotyk si vás získá špičkovým zpracováním kůže a především stylově perforovaným povrchem. Díky kompaktní velikosti pouzdro snadno uschováte v kapse nebo v malé kabelce. 

Elegantní dámou mezi peněženkami je rozhodně Bingo, kožená peněženka z dílny firmy Picard, která pro vás bude jistou výhrou díky svému čistému designu a propracovanému vnitřní členění. Nejenom že dobře vypadá, navíc je velmi praktická – má samostatnou přihrádku na bankovky a na mince uzavíratelnou drukem, osm pozic na karty či průhlednou přihrádku na průkazky.

Potřebujete-li všestrannou a užitečnou pomocnici, vsadíte jedině na Bingo! 

Bezpečnost, praktičnost, eleganci i nevšední vzhled, to vše v sobě spojuje luxusní dámská peněženka značky Castelijn & Beerens z kolekce Cocco. Jemná italská hovězí kůže je zdobena motivem krokodýlí kůže s decentním logem na přední straně peněženky, v níž nechybí přihrádka na mince uzavíratelná zipem, dvojice otevřených přihrádek na bankovky a přihrádka s kapsami pro uložení kreditních karet, jež jsou díky použité moderní technologii RFID dokonale chráněné proti nechtěnému zneužití.

Do vnitřní strany peněženky je zabudovaná tenká ochranná neviditelná fólie, která slouží k odstínění elektromagnetických vln a zabrání tak nežádoucímu zkopírování dat z vaší kreditní karty. 

Udělejte si radost novou peněženkou z naší bohaté nabídky. Vaše peníze si zaslouží trochu luxusu.

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?