Kabelky na mobilní telefony

Praktická kabelka (nejen) na mobil, kterou si zamilujete

Vzpomínáte si na zlatou éru mobilních telefonů Nokia s ikonickým modelem 3310? To byly časy, kdy se mobil s displejem na pár řádků  vešel pohodlně do každé kapsy u kalhot. Od té doby se však mnohé změnilo a mobilní telefony s nástupem nových technologií značně narostly.  Majitelé různých iPhonů jistě vědí, o čem je řeč, ale vzhledem k rozměrům  chytrých smartphonů je jejich nošení po kapsách nejen nepraktické, ale leckdy i nemožné.

A pokud vás nebaví každý den právě kvůli mobilnímu telefonu nosit kabelku či batoh a jsou i chvíle, kdy si vystačíte pouze s telefonem, peněženkou a pár maličkostmi, pak se vám jistě zalíbí praktické a moderní kožené kabelky na mobil.

Tyto trendy crossbody kabelky na mobil jsou určené především pro uložení a transport vašeho smartphonu. Ale pokud  potřebujete vzít s sebou ještě pár věcí, nemusíte se obávat. Mnoho modelů má ve výbavě další kapsy či přihrádky, do kterých uložíte rtěnku, karty, klíče či doklady a můžete se s klidem vydat na procházku městem nebo na šálek dobré kávy do vaší oblíbené kavárny.

Velkou výhodou kabelky na mobil je nesporně rychlá dostupnost vašeho  telefonu, a to i v případě, kdy chcete nejen telefonovat, ale třeba vyfotit hezký okamžik během dne nebo napsat zprávu přes Whatsapp. Většina pouzder na mobil disponuje přihrádkami na bankovky, platební karty či přihrádkou na mince a můžete je tak použít jako náhradu za peněženku. Pouzdra jsou standardně vybavená délkově nastavitelným, odnímatelným ramenním páskem, který si můžete přizpůsobit výšce vaší postavy a z umožní mít volné ruce. Kabelku na mobil ale můžete nosit hned několika dalšími způsoby – stylově jako crossobody, trendy zavěšenou na krku, ležérně přes rameno a rovněž elegantně jako clutch peněženku v ruce.

Pouzdra jsou vhodná pro všechny běžné verze iPhonu, Samsung Galaxy, Note, Huawei a většinu dalších značek. Celou nabídku pouzder najdete na našem webu v odkazu Kabelky na mobil.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?