Kabelka - batoh 2v1 nebo 3v1

Batoh, taška, nebo kabelka? Vyřešíme to za vás!

Stojíte bezradně před zrcadlem a usilovně přemýšlíte, jak zkombinovat váš outfit s vhodným doplňkem, který nebude působit jako pěst na oko a zároveň bude praktický a funkční? Spěcháte ráno do školy nebo do zaměstnání, večer se chystáte do divadla, na rande či jen tak posedět s přáteli, ale nemáte čas zastavit se doma, převléci se a vyměnit batoh nebo tašku za kabelku? Nezoufejte.

V takovém případě pro vás máme tip, jak tento nesnadný problém vyřešit jednou provždy. Vaše starosti nejlépe zažene designový hit ze světa batohů a tašek, který mnoho podob a také jmen – kabelkový batoh, kabelka batoh 2v1, batoh a kabelka 2v1, kabelka 3in1, kabelkobatoh či třeba kabelka na záda. Jde o horkou novinku, kterou určitě využijete během celého roku.

Největší výhodou kabelko batohů 2in1 či 3in1 je bezesporu jejich všestrannost. Tyto multifunkční tašky tvoří ideální doplněk k jakémukoliv outfitu. Podle potřeby či nálady si sami jednoduše zvolíte, jaký typ zavazadla použijete.

Ráno vyrazíte do práce či za studiem s taškou přes rameno, odpoledne se s batohem na zádech zastavíte za přáteli na piknik v parku a večer přijdete s kabelkou do kina na romantickou schůzku s partnerem. A to vše zvládnete snadno s jediným doplňkem. A který kabelkový batoh by nejlépe slušel právě vám? Zkuste třeba tento! Kabelkobatoh Mrs. Apple Studel značky aunts&uncles z kolekce Grandma's Luxury Club je všestranný model 2v1 s šarmem a elegancí, který se dá skvěle nosit jako batoh nebo taška přes rameno.

Kromě praktického ucha pro nošení v ruce je kabelka-batoh Mrs. Apple Strudel 2v1 vybavená variabilními zádovými popruhy, které lze pomocí několika jednoduchých kroků přeměnit na dlouhý ramenní pásek. Záleží jen na vás, zda budete Mrs. Apple Strudel nosit jako batoh na zádech či jako crossbody tašku přes rameno.

Stylová a úžasně praktická je dámská kabelka - batoh 2in1 Toscano značky The Chesterfield Brand. Multifunční model, který můžete dle libosti a příležitosti nosit přes rameno jako kabelku nebo jako batoh na zádech, je vyrobený z prvotřídní hovězí kůže se speciální Soft Class úpravou. Batůžek lze díky variabilnímu ramennímu popruhu přeměnit na elegantní kabelku, kterou komfortně přehodíte přes rameno. Snadnou úpravou popruhů změníte kabelku opět na batůžek, který i s větší zátěží naložíte na záda a vše, co si potřebujete vzít pro práci i volný čas, vždy pohodlně a s elegancí dopravíte až na místo. Tak pokud stále váháte, zda si pořídíte kabelku či batoh, zvolte model 2v1 kabelko - batoh Toscano. Více informací o batůžku Toscano naleznete zde.

 

Pro všechny, kteří mají rádi změnu a překvapení, je určen originální kožený kabelkobatoh Omaha značky The Chesterfield Brand, který během  okamžiku přeměníte v trendy batoh na záda či praktickou shopper kabelku přes rameno. Je ideálním společníkem do práce i do školy, na cesty i na nákupy, na výlet i do města. Variabilní nastavitelné popruhy vám umožní komfortní nošení na zádech i přes rameno, jistě oceníte i prostornou hlavní přihrádku a další praktické kapsy pro váš mobil, klíče či peněženku a vůbec vše, co potřebujete mít na cestách s sebou. I váš notebook si uschováte bezpečně v polstrované přihrádce. Batoh je vyrobený z tzv. Pull Up hovězí kůže, která je ošetřena kvalitními transparentními barvivy a olejem a po určité době získá jedinečnou a neopakovatelnou patinu. Pro oživení kůže resp. sjednocení barvy po delší době nošení doporučujeme použít měkký hadřík a vosk určený pro koženou galanterii, který můžete rovněž nalézt v naší nabídce. Další informace o kabelkobatohu Omaha a jeho barevných variantách najdete na tomto místě.

Naším tipem pro náročné je dámský kožený batoh 2v1 ze série Rock Ruby značky Burkely, který spojuje to nejlepší z kabelky a batohu do jednoho modelu – tašky, kterou si můžete vzít přes rameno, nebo dle vašich potřeb jednoduchou úpravou popruhů proměnit v trendy městský batůžek. Tato stylová kabelka 2v1 vyrobená z prémiové hovězí kůže nabízí kromě elegantního designu i praktické vnitřní uspořádání s prostornou hlavní přihrádkou pro formát A4 a několika kapsami pro všechny vaše nezbytnosti. Pokud váháte, zda si vzít na cestu hobo kabelku nebo batoh, zvolte tento stylový batoh-kabelku 2v1! Více o kabelce Rock Ruby se dozvíte zde.

Hoďte starosti za hlavu a nebojte se změny a překvapení! Všestranné batohy 3in1 vám udělají radost a učiní vás úspěšnými! Prohlédněte si celou naši nabídku kabelkových batohů na našem webu v odkazu Kabelko batohy, jistě se vám některý zalíbí.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?