Ledvinky se vrací!

Pamatujete se na ledvinky? Nemáme samozřejmě na mysli dušené vepřové ledvinky na cibulce, jež nebylo možné přehlédnout na jídelních lístcích vybraných restaurací, ale ledvinky jako drobná zavazadla či módní doplňky, které se staly hitem v 80. letech minulého století a mohly jste je zahlédnout u pasu dětí, mládeže, dospělých, ale i důchodců.

Žádný výlet se bez nich nemohl obejít a šířily se jako lavina. Najednou byly prostě všude. Věřte, nebo nevěřte, ledvinky dnes zažívají svůj hvězdný comeback a zaplavují svět snad ještě s větší silou než před několika desetiletími.

Jenže pozor! Dnešní ledvinky už nevzbuzují takové pozdvižení jako dříve, jejichž barevné variace zdobily například muže v obleku a staly se symbolem nevkusu celé epochy. Svou univerzálnost si sice zachovaly, získaly však nový modernější design a jsou vyrobeny z nejrůznějších materiálů.

Především se však nenosí jenom u pasu jako za starých časů, čímž zabodovaly především u mladší generace. Můžete je nosit ležérně zavěšené přes rameno nebo crossbody (křížem přes prsa). 

Ledvinka Severo od The Chesterfield Brand

Hledáte-li náhradu za malou kabelku k ležérnímu outfitu, zaujme vás ledvinka Sevro značky The Chesterfield Brand vyrobená z kůže různých barev. Uložíte do ní doklady, mobil, peněženku, klíče, hřeben nebo make-up a díky nastavitelnému popruhu vám skvěle padne ke kalhotám, sukni, ale i k šatům nebo kostýmku.

Kožená ledvinka Ramiro značky Chesterfield v koňakové barvě

Elegantní pánskou taškou na doklady je ledvinka Ramiro firmy Chesterfield Brand vyrobená ze speciální hovězí kůže. Po snadném zacvaknutí kovové spony lze popruh odepnout či připnout kolem pasu. Stačí už jen vyrazit ven za novým dobrodružstvím! Získáte skvělého průvodce na cestách městem nebo třeba na party s přáteli.

Ledvinka Buddy značky Picard z buvolí kůže

Naším tipem je stylový model ze série Buddy značky Picard, který vás na první pohled zaujme svým neobvyklým členěním. Je vyrobený ze speciální olejované buvolí kůže, jež dodává této tašce výjimečný vzhled. Praktickým detailem je délkově nastavitelný pás z kanvasu či vnitřní kapsa na cennosti.

Pořiďte si stylovou a praktickou ledvinku, uvolněte svoje ruce a buďte prostě in!

Pomohli jsme vám s výběrem? Celou naši nabídku ledvinek si můžete prohlédnout na našem eshopu v odkazu dámské ledvinky přes rameno a pánské kožené ledvinky.

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?