Nákupní tašky na kolečkách Punta Wheel teď jedou přímo k vám!

Nakupování, nebo jak se dnes hezky nečesky říká shopování, někdy může být velice ošemetná věc. Vyrazíte si do města na nákupy, většinou je to jenom na skok, ale tentokrát, ani nevíte jak, ztratíte pojem o čase, tu koupíte něco k snědku, tamhle zase něco dobrého k pití, ovoce pro děti, ať jsou zdravé, samozřejmě taky nějakou tu drogerii a kosmetiku pro sebe, když už jste jednou venku, a najednou stojíte před dalším obchodem, že byste rádi ještě nějakou drobnost, ale ouha, ono to asi už nepůjde, protože máte obě ruce plné a popruhy přecpaných tašek se vám nepříjemně zařezávají do dlaní.

Líbí se vám tento model nákupní tašky? Na podrobnosti se podívejte zde.

Ale tím to nekončí, protože jedna z těch tašek je bohužel igelitová, ucho igelitky už visí jenom na vlásku, tedy na posledním plastovém vlákně (měli jste přece jenom poslechnout ty bouřící se studenty, kteří na náměstí, místo aby se syčáci učili, provolávali cosi o záchraně planety), jenže kdo teď zachrání vás, že ano, a najednou bác, pomeranče pro děti se kutálejí ulicí a rovnou pod kola projíždějícího auta, jak jinak, kolemjdoucí se smějí, mají totiž radost, že se to nestalo právě jim, aneb jak se říká, cizí neštěstí potěší, to jsou dneska lidi!

Už nikdy nepůjdu nakupovat, říkáte si, ale je vám samozřejmě jasné, že s tímto předsevzetím to dopadne úplně stejně jako s tím novoročním, kdy jste si slibovali, že…, no raději na to ani nevzpomínat. Ale není všem dnům konec!


Máme tu pro vás ideální řešení, které vás zbaví nepříjemných problémů při nakupování. Jmenuje se PUNTA WHEEL, ale není to čtyřnohý přítel člověka, nýbrž nákupní taška kolečkách! Tohoto spolehlivého pomocníka využijete nejen při každodenních nákupech, ale v podstatě při jakékoli příležitosti, například při cestování, sportovních aktivitách, pikniku v parku či stěhování, nebo také při cestě do zaměstnání.

Inline kolečka umožňují snadný pohyb po jakémkoliv povrchu a zpevněná spodní část je zase zárukou stability i v případě, že bude taška prázdná. Ideální rozměry tašky poslouží pro uložení většího nákupu a s použitím teleskopické rukojeti jej pohodlně odvezete domů či na parkoviště nákupního centra k vašemu autu.

Nemusíte si již více lámat hlavu s igelitovými či papírovými pytlíky, které zatěžují životní prostředí, takže kromě svých financí zároveň ušetříte i přírodu. Pokud nepoužijete výsuvnou rukojeť, abyste ulevili svým zádům, můžete s pomocí dlouhých ramenních popruhů nosit tašku i přes rameno.

Díky modernímu designu a velkému výběru z mnoha barev i vzorů je nákupní taška na kolečkách Punta Wheel populární napříč všemi generacemi. Praktickou výhodou je omyvatelný povrch materiálu nebo síťová kapsa na přední straně tašky.

S naší nákupní taškou na kolečkách Punta Wheel vám rozhodně už žádný pomeranč neujede! Vyberte si tu svou z bohaté nabídky na našem eshopu.

Líbí se Vám nákupní taška na kolečkách Punta Wheel? Vyberte si tu svou z bohaté nabídky na našem e-shopu, celý náš sortiment nákupních tašek si můžete prohlédnout zde: Punta Wheel

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?