Pánské batohy na notebook vám propůjčí perfektní look

Vzít si batoh na obchodní jednání s klienty nebo na pracovní oběd do luxusní restaurace už nemusí být faux pas.

Design batohu v business stylu totiž skvěle sladíte s pánským oblekem, s ležérním nebo sportovním oblečením, pohodlně jej nosíte na zádech, nemusíte přehazovat těžkou tašku z jedné ruky do druhé a můžete se tak plně soustředit na důležitější úkoly, než se jenom starat o to, kam jste právě odložili svou tašku.

Batohy nenosí jenom studenti do školy či tzv. batůžkáři na výlet, populární jsou především mezi manažery a obchodníky po celém světě. Jděte s dobou, buďte cool, zahoďte tašky do kouta a objevte kouzlo a praktické výhody batohů!

Jaké jsou výhody batohů na notebook?

Batohy jsou elegantní a funkční zároveň a nabízejí dostatek úložného prostoru pro všechny potřebné věci. Jsou vybaveny samostatnou polstrovanou přihrádkou na notebook, organizéry na dokumenty, kapsami na smartphone či tablet, držáky na psací potřeby, externím USB konektorem nebo otvorem pro připojení sluchátek.

Samozřejmostí jsou délkově nastavitelné ramenní popruhy či zesílený zádový systém, které uleví vašim bolavým zádům. Zároveň vám zajistí komfortnější nošení než tašky s jedním ramenním popruhem.

Díky svému modernímu designu jsou batohy univerzálním průvodcem na pracovních jednáních nebo na cestách za dobrodružstvím.

Rozhodnete-li se pro batoh na notebook značky Picard ze série Speed, oceníte jeho speciální voděodolný materiál, díky němuž zůstanou všechny vaše věci chráněny i za špatného počasí. Tento batoh je určen pro muže, kteří chtějí zůstat aktivní po celý den, ať už vyrazí na pracovní schůzku, do města, na výlet či třeba za sportem.

Pro náročnější zákazníky je určen elegantní kožený batoh značky Castelijn & Beerens ze série Vivo, jenž v sobě spojuje kvalitu, funkčnost i moderní design. Je vyroben ze dvou druhů kůže, které batohu dodávají nadčasový vzhled. Speciální přihrádka na notebook či tablet je polstrovaná, dokonale tlumí případné nárazy a otřesy a zaručí tak vašim přístrojům bezpečnou přepravu. Předností tohoto batohu je vnitřní zipová přihrádka s moderní technologií RFID, která zamezí skimmingu vašich platebních karet a jiných cenných dokladů. Pokud často cestujete, můžete batoh jednoduše připevnit na držadlo vašeho kufru.

Nevšedním, sportovně elegantním designem vyniká batoh Buddy od firmy Picard, zhotovený z prvotřídní, jemně lesklé, naolejované buvolí kůže. Pečlivě provedené ruční zpracování dodává tomuto krasavci luxusní vzhled, který se skvěle hodí k formálnímu i neformálnímu outfitu. Jedinečnost tohoto batohu podtrhují kožené ramenní popruhy podložené textilní tkaninou či uzavírání pomocí klopy s délkově nastavitelným zaklapávacím zámkem a magnetickým drukem. Chcete-li udělat dobrý dojem a zaujmout okolí, bude pro vás tento batoh jasným favoritem.

Nebojte se batohů, buďte moderní a nadčasoví! S našimi batohy postavíte váš business na nohy. Vyberte si z bohaté nabídky na našich stránkách v odkazu Batohy pánské - business.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?