Pouzdra na karty a doklady

Proč si pořídit pouzdro na platební karty?

Kreditní, debetní, přístupové, zákaznické, slevové.... Jde vám ze všech těch karet hlava kolem? A vybrat u pokladny tu správnou vám mnohdy připadá jako nadlidský úkon? Nabízíme vám stylové řešení – pouzdro na karty. Ať již se vydáte na nákupy, na dobrý oběd či na golfový dýchánek, můžete vždy s sebou vzít tohoto stylového pomocníka, který se postará o bezpečné a přehledné uložení všech vašich karet. Pouzdra jsou vyrobena z kvalitní kůže a jsou k dispozici v různých barvách i variantách s prostorem pro bankovky či mince, takže není těžké si vybrat pouzdro dle vašeho vkusu. 

Nové občanské a řidičské průkazy mají shodné rozměry jako standardní platební karty (8,5 x 5,5 x 0,1 cm), takže je můžete rovněž uložit do těchto pouzder společně s kartami a používat je i jako pouzdro na osobní doklady.

Aby i vaše platební karty byly v dnešním světě plném nástrah v dokonalém bezpečí, jsou pouzdra vybavená technologií RFID (radio frequency identification). Každá elektronická karta disponuje čipem, který komunikuje se svým okolím a může se snadno stát terčem skimmingu – neoprávněného načtení  dat uložených na kartě. Proto jsou standardní součástí našich pouzder speciální integrované fólie, které spolehlivě zabrání jakémukoliv neautorizovanému přenosu dat a zajistí vašim kartám naprostou bezpečnost.

Díky své kompaktní velikosti tyto etue na karty skvěle padnou do kapsy u kalhot i saka a jsou přitom praktické, elegantní a snadno se otevírají.  Malý pohyb páčky výsuvného mechanismu zajistí, že se karty z pouzdra vějířovitě vysunou a jsou tak  ihned po  ruce. Pokud nechcete nosit po kapsách objemnou peněženku s kartami, hotovostí a osobními doklady, je pouzdro na doklady skvělou alternativou. Pouzdra jsou balená v krabičkách s logem značky a můžeme je proto doporučit i jako pěkný dárek pod stromeček, k svátku či k narozeninám.

V případě, že byste si chtěli pouzdro pořídit a nevíte si rady s výběrem, máme pro vás pár tipů.

Pokud máte rádi elegantní design, jistě vás zaujme toto kožené pouzdro na karty a doklady jménem Prague značky The Chesterfield Brand, které splní veškeré vaše představy o stylovém a bezpečném uložení karet či dokladů. Model Prague je vyrobený ze speciálně upravené buvolí kůže a dodává pouzdru jedinečný look. Když zatáhnete za malou páčku na spodní části pouzdra, všechny karty či průkazy se vějířovitě vysunou a vy tak máte dokonalý přehled a karty ihned po ruce. Více informací o pouzdru Prague naleznete ZDE.

V případě, že toužíte po světoznámé značce, vám jistě padne do oka kožená etue na karty a doklady Secure DeLuxe značky Bugatti. Klasický vzhled pouzdra a prémiová hovězí kůže, ze které je etue vyrobená, společně s logem Bugatti a moderním výsuvným mechanismem, jsou nezaměnitelnými rysy tohoto modelu. Díky kompaktnímu formátu se spolehlivě vejde do každé kapsy u kalhot i saka a nabídne prostor prostor nejen na vaše karty a osobní doklady, ale rovněž i na bankovky a mince. Pokud byste chtěli další informace o tomto stylovém koženém pouzdru Secure DeLuxe , podívejte se na náš web ZDE.

V naší nabídce najdete kožená pouzdra na karty a doklady značek Bugatti, The Chesterfield Brand, Burkely, Castelijn & Beerens, Picard.

Celou naši nabídku pouzder na karty a doklady můžete shlédnout  na našem webu v odkazu Kožená pouzdra na karty a doklady.

Těšíme se na Váš nákup! Team Univaro

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?