Síťové tašky aneb se síťovkou na věčné časy

Síťová taška Fabrizio

Takže, aby bylo jasno. Tohle vám nikdy neodpustím, že jste na mě dočista zapomněli. Že jste mě zavrhli jako nějakej póvl a dali raději přednost papírovým pytlům nebo igelitkám, které potom odhodíte bůhvíkde a zase si opatříte nové. Že se nestydíte, zahazovat se s takovou spodinou! Co si o sobě vlastně myslíte? Přitom o mně vůbec nic nevíte.

Ale já se vám připomenu, že na mě do smrti smrťoucí nezapomenete. Jste připraveni? Tak teda poslouchejte. Zaprvé, nejsem žádná blbá síťová taška, ale síťovka. To si laskavě zapamatujte, na tom trvám. Zadruhé, mám už skoro 100 let. Ne že bych byla tak stará, jsem samo sebou nová, čistá a nepoužitá, ale začali mě vyrábět téměř před sto lety. A víte kde? Nevíte, co? To jsem si mohla myslet. Tak já vám to prozradím. Bylo to v tom slavným Československu. Strhla se kolem mě taková mela, že jsem postupně zaplavila celičký svět. Takže jsem jako známá, chápete? Ne nějaká plastová nebo papírová blbka ze supermarketu.  Prostě celebrita, jak se dnes hezky česky říká. Ale že bych měla někde protekci, tak to teda pr! Jednoduše jsem se líbila. A dnes je tomu zrovna tak, na to vemte jed.

A co že na mně všichni vidí? Proč ze mě nespustí svá oka? Teda pardon, oči, protože oka, ta mám jenom já a rozhodně je teda nikam nespouštím! Ne že bych si o sobě nějak moc myslela, ale můžu vám jistojistě zaručit, že jsem lehká, skladná, pružná a zároveň pevná, takže jako každá pořádná modelka nebo superstar. Jsem stoprocentně bavlněná, kdo to dneska o sobě může říct! Můžete mě prát, ale jenom v ruce, jo? Já si na nějaké automatismy moc nepotrpím. Jsem prostě originál, teda origoš, jak to říkáte vy. Taky sleduju módní trendy, to si zase nemyslete, že jsem nějaká konzerva. Snadno mě složíte do kapsy, jsem samozřejmě ekologická, bez toho se to dneska neobejde, jo a vejde se toho do mě teda požehnaně. Co už ve mně lidi všechno nosili! Celé nákupy, knížky z knihovny, když bylo hodně povinné četby ve škole, mokré ručníky z koupaliště, a vůbec se nezapařily. No prostě všechno, co vás jen napadne. A to vám garantuju, že to fakt unesu a že vám budu sloužit do roztrhání těla. Myslím jako toho vašeho, protože mě jen tak neroztrhnete!

Je už vám to teďka všechno jasný?
Pokud nechcete být za barbary s igelitkami, neváhejte a rychle navštivte náš e-shop ZDE, kde si mě můžete vybrat ve vaší oblíbené barvě. 



 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?