Svatý Valentýn – svátek zamilovaných tašek a peněženek

Ať už si o Valentýnu myslíte cokoli, jedno je jisté – běžně bývá označován jako patron všech zamilovaných. Den svatého Valentýna připadá na čtrnáctého února a stává se vítanou příležitostí, jak svým nejbližším projevit lásku a náklonnost. Lidé si tradičně posílají valentýnská přáníčka v podobě nejrůznějších dárků, květin, pohlednic nebo cukrovinek. Pokud ještě pro svého miláčka nemáte vybraný dárek, máme pro vás připravené originální tipy na valentýnská přání.

 

Dárek pro ženu

Každou ženu potěší trendy kožený batoh ELISE značky The Chesterfiled Brand, který se dá snadno a jednoduše povytažením zádových popruhů proměnit v módní shopper kabelku, s níž můžete stylově vyrazit na jakoukoliv akci, do kanceláře i za zábavou. Batoh vyrobený z pečlivě vybrané a speciálně upravené hovězí kůže je vybavený prostornou hlavní přihrádkou i dalšími praktickými přihrádkami, takže váš mobil, klíče i peněženku a vůbec vše, co potřebujete mít na cestách s sebou, můžete do batůžku pohodlně uložit. Jestli jste se stále nerozhodli, zda je lepší batoh či shopper kabelka, zkuste to s Elise! Více o batohu Elise se dozvíte zde.

Pokud se nehodí trendy batoh, dámu vašeho srdce jistě potěší kožené pouzdro na mobil a peněženka 2v1 ze série Miranda značky PICARD. Nejenže Miranda skvěle vypadá, ale je navíc i velmi praktická. Spolehlivě uschová všechny vaše bankovky, platební karty, mince a v extra přihrádce budete mít vždy po ruce i váš smartphone.  Mirandu můžete nosit v ruce nebo k ní připnout popruh a vyrazit s ní stylově na večírek či na party. Miranda je vyrobená z hovězí kůže s jemnou strukturou a k dostání v mnoha trendy barvách. Více se dozvíte přímo zde.

Dárek pro muže

Pro každého moderního muže – Bugatti peněženka Primo z pravé kůže! Bohaté vnitřní členění nabídne spoustu úkrytů pro valentýnské přání. Říká se, že láska prochází žaludkem. Vezměte svého partnera na romantickou večeři při svíčkách a udělejte mu radost krásnou peněženkou. Uvidíte, že za vás s radostí všechno zaplatí. Nabídku peněženek najdete zde.

Mladistvý design Bugatti tašky Domani zaujme muže všech generací. Taška přes rameno, vyrobená z nylonu, výborně ladí k obleku při pracovní poradě nebo business schůzce, ale i k ležérnímu oblečení pro volný čas. Do tašky váš partner hravě uloží tablet či knihu, mobil, peněženku i další drobné nezbytnosti. A nezapomeňte na valentýnské přání. Pro nabídku tašek přes rameno klikněte zde.

Prožijte s námi krásného Valentýna!

 

Copywriting Vilém Ďoubal

 

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?