Tipy na dovolenou s koronou

Přemýšleli jste už, kam letos vyrazíte na dovolenou? Situace kolem koronavirové pandemie se pomalu uklidňuje, mnohá přímořská letoviska již lákají potenciální návštěvníky, a tak nastává ta správná doba pro výběr ideální destinace pro váš odpočinek. Hledáte-li inspiraci, jak a kde strávit letní dny volna, sledujte naše tipy a doporučení a zaručeně neprohloupíte.

Zdráháte-li se cestovat do zahraničí, objevujte dosud nepoznané krásy naší vlasti. Možností je spousta. Jeďte třeba vlastním autem, vlakem, nebo protáhněte svoje tělo při chůzi. Můžete obdivovat pamětihodnosti českých i moravských měst, navštívit hrady a zámky a podívat se, jak žili lidé v minulosti, vyrazit s dětmi do zoologické zahrady či zábavních parků, vydat se pěšky nebo na kole do kopců po značených i neznačených stezkách a dýchat čerstvý vzduch uprostřed krásné přírody nebo využít nerušeného odpočinku a relaxace během lázeňského pobytu. Pokud chcete trávit volné dny bez dětí, nabízí se návštěva vinných sklípků na jižní Moravě spojená s degustací nejlepších vín či romantický výlet spojený s relaxací ve wellness centru.

Tipy na letošní dovolenou

Abyste si dovolenou naplno užili a nemuseli se stresovat, máme tu pro vás několik užitečných rad, jaký typ zavazadel se hodí do města, co si s sebou zabalit na turistický výšlap, na co rozhodně nesmíte nikdy zapomenout či jak to udělat, abyste s sebou nevláčeli přebytečné věci. Vyrážíte-li s rodinou či přáteli na piknik v přírodě, rozhodně se vyplatí uložit všechny dobroty do tašky na kolečkách: ušetříte svá záda před přílišnou námahou a věci budete mít přehledně poskládané v prostorných přihrádkách.

Nákupní taška na kolečkách Punta s módním vzorem květin v pastelových barvách

Chystáte-li se k vodě, poslouží vám praktická plážová taška, do níž schováte vše potřebné: ručník, plavky, opalovací krém, láhev s vodou či knížku, kterou jste si už dlouho chtěli přečíst. Nezapomeňte využít praktickou chladicí přihrádku, do níž uložíte drobné občerstvení a nápoje, které zůstanou stále čerstvé a svěží a hlavně oddělené od ostatních věcí.

Fabrizio XXL plážová taška s termopřihrádkou

Na delší výlety jsou ideální sportovní batohy, do nichž sbalíte pláštěnku, náhradní oblečení, větší svačinu, fotoaparát či selfie tyč. Nepotřebujete-li s sebou vláčet mnoho věcí, šikne se vám kožená ledvinka crossbody, se kterou můžete směle vyrazit do města i do přírody, na prohlídku středověkého hradu i na noční romantickou procházku.

The Chesterfield Brand Kožená ledvinka Ramiro C23.101731 koňak

Dámy zase ocení elegantní i univerzální kabelku/batoh, kterou mohou rázem proměnit na tašku přes rameno, do níž uloží veškeré úlovky neplánovaných nákupů.

The Chesterfield Brand Dámský kožený batoh - kabelka 2in1 Sienna

A na co byste neměli nikdy zapomenout, až si budete balit zavazadlo na dovolenou? Na prvním místě jsou to doklady, kreditní karty, peníze, klíče a mobilní telefon, které bezpečně uložte v kapsách uzavíratelných na zip a mějte je stále pod kontrolou před případným zcizením. Přibalte s sebou léky, které pravidelně užíváte, a také něco proti nachlazení, spálení, bodnutí vosou a podobně. Kvůli nepříznivému počasí doporučujeme nevynechat ani skládací deštník či pláštěnku, popř. náhradní oblečení.

Váháte-li, který typ zavazadla by se pro vaši dovolenou hodil nejlépe, inspirujte se zde na našich webových stránkách nebo nás kontaktujte a my vám rádi poradíme.

 

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?