Velký batůžkový comeback!

Předsudky jsou jako hřebíky. Čím víc se do nich tluče, tím víc drží, prohlásil kdysi Alexander Dumas starší. Proto má většina z nás batoh spojený se školními roky, kdy různé batůžky a aktovky plné učebnic spolu se svačinou od maminky byly nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Stejně tak batůžek nechyběl na žádném školním výletu či turistické výpravě. Ale vzít si batůžek do společnosti? Ne, to by opravdu nikoho nenapadlo. Je to však již dávno, co batůžky o svou neslavnou image školního a turistického pomocníka přišly.

V dnešní době slaví svůj velký návrat na jeviště světové módy a z batůžku se stal oblíbený průvodce pro každý den i pro různé příležitosti.

Elegantní dámský batůžek v různých barvách a tvarech patří nyní do základní výbavy a do šatníku každé ženy. I když i dnes se bez kabelky neobejdete, jistě rády oceníte velkou výhodu batůžku a to je spojení praktického použití a módního vzhledu.

A proč si vlastně pořídit batůžek? Zde pro vás máme odpovědi na nejčastější otázky, které vás jistě přesvědčí, abyste si i vy doplnila šatník novým batůžkem:

Jaký batůžek si mám pořídit? Záleží na vás, pro jakou příležitost chcete batůžek používat a kolik věcí chcete v batohu nosit. Je libo elegantní batoh do kanceláře, stylový kožený batoh, či ležérní batoh pro volný čas nebo na procházky po přírodě? Škála modelů je široká, stačí si jen vybrat!

Bude mi slušet? Ano, zcela určitě! Díky různým tvarům, velikostem i použitému materiálu najdete snadno ten správný model, který se bude hodit k vašemu outfitu.

Kam s ním? Úplně všude! Do práce, do kavárny, na krátký výlet, na cestu po městě, do školy, ale i pro oficiální příležitosti - v případě, že si potřebujete vzít kromě telefonu a peněženky i pár dalších věcí, bude batůžek vaším neocenitelným průvodcem. Batůžek oceníte zvláště v těch případech, kdy na cestu využíváte jízdní kolo, nebo potřebujete mít volné ruce obě ruce.

Pomohli jsme vám s výběrem? Ať už se rozhodnete jakkoliv, jsme přesvědčení, že si ten pravý batůžek na našich stránkách vyberete a že vám batůžek bude sloužit dlouhé roky k naprosté spokojenosti!

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?