Všechno z kapes ven, je tu přece taška na doklady

Všechno z kapes ven, je tu přece taška na doklady

Nošení věcí po kapsách má svá kouzla a bezpočet výhod. Zavírací rybička byla nepostradatelnou výbavou snad všech klučičích kapes, znakem chlapectví a příslibem mnoha dobrodružství. 

Nošení věcí po kapsách má svá kouzla a bezpočet výhod. Zavírací rybička byla nepostradatelnou výbavou snad všech klučičích kapes, znakem chlapectví a příslibem mnoha dobrodružství. Postupem doby rybičku z kapes vytlačily mobilní telefony nebo krabička cigaret. Nejednomu frajerovi čouhal ze zadní kapsy kalhot barevný hřebínek, kterým co chvíli upravil svůj účes, a rázem se stal neodolatelným objektem pro všechny ženy v okolí.

Jako symbol přiznané solventnosti zase sloužila naditá prkenice umístěná v zadní kapse, která tvořila jakousi třetí půlku hýždí. A jak přibývalo věcí, přestávaly kapsy stačit. Najít jednu konkrétní věc tak většinou znamenalo obrátit všechny kapsy naruby a poté všechno ostatní zase nacpat zpátky. Jsou-li vaše kapsy podobně vytížené a nebaví vás stále něco hledat, máme tu pro vás jednoduché řešení. Pořiďte si praktickou tašku na doklady, v níž bezpečně a pohodlně uschováte veškeré věci, které potřebujete mít u sebe po celý den.

Bugatti Segno najdete v anšem e-shopu zde


Klasickou zástupkyní mezi taškami na doklady je krasavice Bugatti ze série Segno, vyrobená ze speciální velurové kůže. Délkově nastavitelný popruh umožňuje nosit „bugattku“ jen tak ležérně přes rameno nebo křížem přes prsa. Hlavní přihrádka je uzavíratelná zipem, uvnitř tašky naleznete ještě dvě otevřené přihrádky a jednu přihrádku zipovou. Jednoduchý a moderní design se hodí na vycházku do města, na jednání s obchodním partnerem, do zaměstnání nebo třeba na rande do kina.

Chesterfield Bremen najdete v našem e-shopu zde 


Subtilní, a přece praktická taška na doklady nese název Bremen a pochází z dílny firmy Chesterfield. Je vyrobená z voskované pull-up kůže, která se vyznačuje jemným omakem a dvoubarevným efektem. Pokud s sebou nosíte jen nejnutnější věci, jako jsou doklady, peněženka, telefon nebo klíče, oceníte kompaktnost a střízlivý minimalismus. Když vyrazíte s kamarády do baru nebo na romantickou procházku do města, nic jiného stejně nepotřebujete. 

Crossbody Logan si můžete prohlédnout zde

Chcete-li být moderní a nechcete ani tašku, ani batoh, máme tu pro vás něco speciálního. Crossbody! Elegantní, stylový, praktický model Logan značky Chesterfield, vyrobený ze speciální voskované pull-up kůže se hodí všude tam, kde potřebujete mít volné ruce a zároveň všechny věci pod kontrolou. Logan se stane vaším dokonalým průvodcem při cestě do zaměstnání, při procházkách po městě či na koncertě s přáteli. Doklady, telefon, peněženku, malý poznámkový blok nebo skládací deštník uložíte do dvou prostorných zipových přihrádek. Snadnou manipulaci nabízí délkově nastavitelný ramenní popruh s karabinou, který lze ve spodní části odepnout.

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?