Všude dobře, proč být doma! Víkendový výlet volá.

Ubíjí vás pohled z okna, nuda všedních dní a stereotyp domova? Máte už všechny knihy přečtené a oblíbené filmy a seriály znáte nazpaměť? Neseďte doma, pojeďte s námi na víkendový výlet!

Rozhodnete-li se strávit víkend ve větším městě, je třeba zařídit několik nezbytných věcí ještě před odjezdem. Abyste měli v noci kam složit hlavu, rezervujte si s dostatečným předstihem ubytování. Nezapomeňte si pořídit jízdenky na autobus či do vlaku včetně místenky, předejdete tak tomu, že vaše cesta začne utrpením. Ať už jedete sami, nebo s partnerem či partnerkou, je třeba naplánovat, jak volné dny v cizím městě nejlépe využít.

Můžete si prohlédnout architektonické památky, navštívit nejrůznější muzea, divadla nebo galerie, posedět v oblíbené restauraci či kavárně nebo se jen tak procházet ulicemi města. Aby váš výlet byl zábavný a romantický, nechte se překvapovat a inspirovat atmosférou města a životem jeho obyvatel. Chcete-li si však váš víkendový pobyt opravdu vychutnat, je dobré zvolit správné a praktické zavazadlo, do něhož si zabalíte všechny potřebné věci.

Pro krátké výlety nebo jako příruční zavazadlo jsou ideální víkendové tašky (tzv. weekender), které se díky svému modernímu designu a nenápadné eleganci hodí pro všechny typy cest. Nejsou jen obyčejnými zavazadly, protože jsou prostorné a praktické, splní také vaše estetické nároky a vy tak můžete cestovat stylově. Víkendové tašky jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, většinou se jedná o plátno nebo kůži, a mají obvykle dvě krátké rukojeti nebo odnímatelný, plynule nastavitelný ramenní popruh, můžete je tedy pohodlně nosit v ruce nebo na rameni. Kromě hlavního úložného prostoru, který pojme například oblečení na několik dní, hygienické potřeby, deštník nebo stativ pro fotoaparát, jsou opatřeny i menšími přihrádkami nebo bočními kapsami, jež slouží pro uložení drobnějších věcí, například slunečních brýlí, knihy či turistického průvodce.

Pro sportovce a náročnější turisty je vhodnější trekingový batoh s větším úložným prostorem, pro delší výlety doporučujeme cestovní tašky na kolečkách.

A ještě několik praktických rad...

A ještě několik praktických rad, než vyrazíte na cestu. Abyste doma nezapomněli důležité věci, které by vám mohly na výletě chybět, vytvořte si balicí seznam a jednotlivé položky si odškrtávejte, jakmile je uložíte do zavazadla. Dokumenty potřebné pro cestu či ubytování včetně dokladů schovejte na bezpečné místo, abyste zamezili jejich ztrátě či odcizení. Důležité doklady rovněž uchovávejte v průhledném obalu odolném proti prachu a vodě. A nezapomeňte si s sebou přibalit seznam adres vašich blízkých, abyste jim mohli poslat pohlednici z vašeho úžasného výletu.

Více o naší nabídce kožených cestovních tašek.

 

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?