Jak vybrat pánskou koženou tašku

Úspěch v práci či v podnikání není jen otázkou náhody. Pokud chcete na své obchodní partnery zapůsobit profesionálním dojmem a prezentovat se sebevědomým lookem, neměla by ve vašem šatníku rozhodně chybět pánská kožená aktovka, která je považována za symbol úspěšného muže.

Kožená pánská aktovka je nejen praktickým každodenním pomocníkem, který zajistí, že všechny dokumenty, smlouvy i notebook budou přehledně uložené a kdykoliv po ruce, ale zároveň vám aktovka poslouží jako stylový doprovod a ozdoba vašeho outfitu v práci či na obchodní schůzce. Stejně jak pestrá je škála různých profesí a povolání, tak pestrá je i nabídka pánských aktovek. Pokud byste váhali, jak správně vybrat pánskou aktovku, nechte se inspirovat naší bohatou nabídkou a zvažte především tyto aspekty:

Rozměry aktovky či brašny - jen vy sami nejlépe víte, co je pro vaši práci důležité a co budete v aktovce nosit. Popřemýšlejte proto nejdříve o rozměrech vaší budoucí aktovky, o počtu přihrádek a zda se vám bude hodit třeba organizér na tužky a vizitky. Pokud s sebou potřebujete vzít na jednání pouze pár listin, postačí vám jako taška pánská diplomatka, která se nosí v podpaží a pojme nezbytné dokumenty.

Notebook s sebou? Pokud budete potřebovat s sebou nosit i notebook, zjistěte nejdříve velikost jeho úhlopříčky a zaměřte se na modely se speciální kapsou pro jeho nošení. V naší nabídce najdete kožené tašky a pánské aktovky s přihrádkou na notebook 15,6”, ale i objemné kožené brašny na notebook s úhlopříčkou 17”.

Uzavírání aktovky - klasické kožené aktovky disponují většinou klopou a uzavírají se na zaklapávací zámek. Vybrané aktovky lze uzamknout i klíčem, takže vaše dokumenty zůstanou vždy v bezpečí. Pokud váš byznys nevyžaduje formální obchodní vzhled, jsou na výběr kožené pracovní tašky a pánské kožené brašny s uzavíráním na zip.

Jak budete nosit aktovku? Klasické pánské aktovky jsou vybaveny pohodlným držadlem pro přenášení v ruce a skvěle padnou k obleku či elegantnímu saku. Některé modely pánských aktovek a brašen jsou vybavené dvěma držadly pro přenášení v ruce a většinou nabízí i odnímatelný ramenní popruh, s mímž lze nosit brašnu  ležérně přes rameno a využít ji k mnoha jiným příležitostem po práci. Pokud jste často na služebních cestách oceníte možnost připevnění tašky na rukojeť kufru pomocí popruhu, který bývá ukryt na zadní straně některých aktovek.

Materiál – většina našich aktovek je vyrobená z kvalitní hovězí nebo buvolí kůže od hladké až po speciálně upravené kůže, které dodávají aktovkám punc originality a jedinečnosti.

RFID ochrana proti skimmingu – pánské aktovky z nejnovějších kolekcí jsou vybavené technologií RFID proti zcizení dat z karet. Pokud s sebou nosíte platební či přístupové karty, budou ve vaší aktovce v naprostém bezpečí.

V našem e-shopu najdete značkové pánské aktovky renomovaných výrobců jako PicardThe Chesterfield BrandLeonhard Heyden či Burkely, které nabízejí modely propracované až do posledního detailu.

Pokud váš byznys vyžaduje luxusní a reprezentativní aktovku, doporučujeme vám prémiovou holandskou značku Castelijn & Beerens, která se zabývá výrobou kožených tašek pro muže a ženy již od roku 1945.

Pánské aktovky přes rameno i tašky do ruky špičkové kvality vyrobené z nejlepších materiálů najdete v sortimentu oblíbené značky Bugatti.

Jestli si nevíte rady s výběrem správné aktovky či tašky, napište nám, rádi vám poradíme a vaši novou aktovku vám obratem pošleme! Pokud byste potřebovali další inspiraci, přečtěte si náš blogový článek Pánské kožené aktovky nejen pro byznysmeny celou naši nabídku najdete na našich stránkách v odkazu Kožené brašny a aktovky.

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?