Pánské kožené aktovky nejen pro byznysmeny

Chcete se stát úspěšným byznysmenem a dostat se na žebříčku kariéry hodně vysoko? Pak si přečtěte Josefův příběh.

Josef je mladý byznysmen, pracuje jako manažer v prestižní bance, nosí skvěle padnoucí oblek i nablýskané polobotky, něco se mu však na sobě přece jenom nezdá. Prohlíží se v zrcadle, pěšinku má načesanou na svou oblíbenou stranu, bělostný chrup se na něj směje na celé kolo, kravata je uvázaná podle nejnovějších trendů, dokonce i tkaničky u bot skýtají pohled na dokonalé kličky. Pokrčí rameny, popadne svou tašku a už už se chystá vyrazit do zaměstnání, když vtom jako by zkameněl. Ta taška přece! To bude ono!

Postaví se zpátky před zrcadlo i s taškou v ruce a najednou je mu všechno jasné. Jeho taška je stará, ošuntělá, rozpraskané držadlo ho nepříjemně řeže do dlaně, v tu ránu se mu zhroutí obraz úspěšného mladého muže na vrcholu svých sil. Ale nevzdává se. Musí s tím za každou cenu něco udělat. Ještě dnes! Jeho šéf mu nedávno radil, aby si pořídil nějakou elegantní pánskou aktovku, jenže vždycky když zaslechne toto slovo, vybaví se mu jeho stará školní aktovka, která vždy letěla do kouta, jen co přišel ze školy domů.

Odpoledne cestou z banky zamíří přímo do obchodu s koženým zbožím Univaro v Truhlářské ulici 18 v Praze a rázem se ocitá v Jiříkově vidění, protože zjistí, že pánská aktovka vůbec nevypadá jako jeho dávná školní brašna, naopak je velmi elegantním a vkusným módním doplňkem. Všude, kam se podívá, jsou pánské aktovky, ležérní, klasické, luxusní, větší i menší, hnědé, černé nebo třeba i v barvě koňaku, ten má moc rád, ale na to teď není čas, neboť si neví rady, kterou z nich by si měl vlastně vybrat.

Samozřejmě chce pěknou koženou aktovku, jenom ne žádnou „umělotinu“, to by se mu šéf smál, takže si zkouší ty nejlepší kousky skvělých značek jako Bugatti, Picard, Castelijn & Beerens nebo Chesterfield, líbí se mu všechny, jenže tolik rukou Josef nemá, není přece chobotnice, ale mladý úspěšný muž a ten musí vypadat skvěle.

Dnes už podruhé stojí před zrcadlem, tentokrát ovšem už s nádhernou pánskou pracovní aktovkou, rychle zkontroluje, jak mu to s ní sekne, a okamžitě mu to dodá charisma a posílí sebevědomí, ano, to je ono, konečně vypadá stylově. Napadne ho kouknout se dovnitř. Kožená aktovka na notebook z kolekce Vivo značky Castelijn & Beerens ho zaujme spoustou místa a přihrádek, do kterých se vejdou všechny důležité dokumenty, které pořád tahá po práci domů a ráno zase z domu do práce, i jeho pracovní notebook, jenž v polstrované přihrádce zůstane hezky v bezpečí a nic se mu nestane, to by se šéf zlobil.

Potom si všimne vnitřní zipové kapsy vybavené technologií RFID, díky níž prý budou všechny platební karty dokonale chráněné, to se mu líbí, teď se o tom všude píše, jak by to taky vypadalo, kdyby se manažer prestižní banky nechal napálit nějakým podvodníkem! Ještě si vyzkouší odnímatelný ramenní popruh (ten jeho stará taška ani neměla, kdepak), takže nemusí aktovku nosit pořád v ruce.

Večer si doma nalije sklenku výborného koňaku, který dostal od šéfa jako pozornost, když se mu nedávno podařilo dojednat větší kontrakt. Chutná mu skvěle, cítí se spokojený. Byl to úspěšný den. A ne jenom kvůli tomu koňaku.


Josefův příběh má šťastný konec. Chcete-li i vy dosáhnout úspěchu, vyberte si na našem e-shopu pánskou aktovku podle svého gusta.

Pánské kožené aktovky najdete na našem e-shopu zde: kožené aktovky 

A pokud byste potřebovali pomoci s výběrem, podívejte se na náš další blogový článek Jak vybrat pánskou aktovku.

 

Copywriting Vilém Ďoubal

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při objednávce nad 1 000 Kč platíme dopravu za vás.

Pečlivé zabalení

Pečlivé zabalení

Každý balíček zabalen a expedován s největší pečlivostí.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Žádné napodobeniny nebo fejky. Za vysokou kvalitu našeho zboží ručíme.

Výměna a vrácení

Výměna a vrácení

Měli jste jinou představu? Nevadí. Do 14 dnů můžete zboží vyměnit nebo vrátit.

Můžeme vám pomoci něco najít?